自学考试 选课中心 APP下载
当前位置: 首页 > 自学考试 > 自学考试复习资料 > 2018年自考《英语国家概况》冲刺练习七

2018年自考《英语国家概况》冲刺练习七

预约考试提醒

自学考试考试动态 短信预约提醒

地区

短信验证 获取验证 立即预约
预约成功后,考试动态信息会通过短信形式对您进行提醒,助您及时掌握最新考试动态
发布时间:2018年03月05日 13:35:55 来源:环球网校 点击量:

【摘要】  2018年4月自学考试复习资料尽在环球网校,以下是2018年自考《英语国家概况》冲刺练习七,更多资讯请关注环球网校自学考试频道。  I Read the following unfinished statements or questions care

  2018年4月自学考试复习资料尽在环球网校,以下是2018年自考《英语国家概况》冲刺练习七,更多资讯请关注环球网校自学考试频道。

  I. Read the following unfinished statements or questions carefully. For each unfinished statement or question four suggested answers marked A,B,C and D are given. Choose the one you think best completes the statements or answers the question.

  1. All criminal trials are held in open court because the criminal law presumes the _____ of the accused until he has been proved guilty beyond reasonable doubt.

  A. guilt

  B. impartiality

  C. innocence

  D. honesty

  2. The jury consists of ordinary,independent citizens summoned by the court:12 in England,Wales and Northern Ireland,and ____ in Scotland.

  A. 12

  B. 13

  C. 14

  D. 15

  3. People between the ages of _____ and 70 (65 in Scotland)whose names appear on the electoral register,with certain exceptions,are liable for jury service and their names are chosen at random.

  A. 18

  B. 19

  C. 20

  D. 21

  4. Youth Courts try most cases involving people under _____.

  A. 17

  B. 18

  C. 19

  D. 20

  5. The Crown Court sits at _____ centers and is presided over by High Court Judges,full-time Circuit Judges and part-time Recorders.

  A. 91

  B. 92

  C. 93

  D. 94

  6. The main courts of civil jurisdiction in England and Wales are the County Courts of which there are _____.

  A. 270

  B. 271

  C. 272

  D. 273

  7. In Northern Ireland civil cases up to the value of £_____ are dealt with in county courts.

  A. 14,000

  B. 15,000

  C. 16,000

  D. 17,000

  8. There are _____ police forces in England and Wales,8 in Scotland and one(the Royal Ulster Constabulary)9n Northern Ireland.

  A. 40

  B. 41

  C. 42

  D. 43

  9. Police officers are not allowed to join ____ or to go on strike.

  A. a club

  B. a trade union

  C. a political party

  D. the army

  10. There are about 130 prison establishments in England and Wales and some 20 in Scotland,many of which were built in the ____ century.

  A. 16th

  B. 17th

  C. 18th

  D. 19th

  1. C 2. D 3. A 4. B 5. C 6. A 7. B 8. D 9. B 10. D

  环球网校友情提示:环球网校高教自考频道为您整理,更多海量资源尽在环球网校。考生亦或登录高教自考论坛,与广大考友一起交流!

分享到: 编辑:李雪

直播热门推荐更多
环球网校移动课堂APP 直播、听课。职达未来!

安卓版

下载

iPhone版

下载
环球小过-环球网校官方微信服务平台

刷题看课 APP下载

免费直播 一键购课

代报名等人工服务