当前位置: 首页 > 成人英语三级 > 成人英语三级考试题库 > 成人英语三级模拟试题 > 2018年11月吉林成人学位英语考试试题及答案一

2018年11月吉林成人学位英语考试试题及答案一

发布时间:2018年08月08日 11:02:05 来源:环球网校 点击量:

成人英语三级报名、考试、查分时间 免费短信提醒

地区

获取验证 立即预约

请填写图片验证码后获取短信验证码

看不清楚,换张图片

免费获取短信验证码

【摘要】学习时的痛苦是暂时的,未学到的痛苦是终身的。英语并没有我们想象的那么难。为帮助考生更好的学习,小编准备了2018年11月吉林成人学位英语考试试题及答案一。

相关推荐:2018年成人英语三级翻译题解题思路

2018年11月吉林成人学位英语考试试题及答案一

一、完成对话(1-10)

1. Speaker A : Oh, I am sorry. I just realized that I forgot to bring the tape recorder you lent me. I left it in the do rm.

Speaker B: That's all right. I won't need it until tonight.

A. It would be OK till then

B. So long as I'll have it then

C. As long as I have it by then

D. And I don't think you won't give it to me by then

答案:C

2. Pupil: I apologize for being late this morning. My alarm clock didn't ring.

Teacher:__________.

A. That's all right. These things often happen.

B. Would you please forgive me? I'll never accept any apologies at all.

C. Thank you. You are really too kind apologizing to me.

D. Never mind. You don't have to be so polite.

答案:A

3. Doctor: __________.

Patient: I've got a bad cold and got a sore throat.

A. Do you have anything to declare, sir?

B. Good morning! May I help you?

C. How have you getting along recently?

D. What seems to be the problem?

答案:D

4. Mike: Hi, morn. I'd like you to meet my girlfriend, Susan Brown. Susan, this is my mother.

Susan: How do you do, Mrs. Miller.

Mother: How do you do, Susan. I'm glad you can join us. __________.

A. Take it easy

B. Please feel natural

C. Make yourself at home

D. Feel all right here

答案:C

5. Speaker A : It's terrible. I can't make anything out of this lecture.

Speaker B : __________. I'm thinking of dropping the courses.

A. Neither can I

B. I know nothing about it

C. It's dead simple

D. The professor speaks well

答案:A

6. Classmate A : Damn it. My mailbox got packed with loads of Junks.

Classmate B:You can use Active Email Monitor, a spam filter, to create any number of filters and so cut down on the amount of junk emails you receive.

Classmate A: Thank you. You really help me a lot.

Classmate B : __________.

A. It's my pleasure

B. It's my duty

C. It's my job

D. It's my fault

答案:A

7. Keith: __________.,do you know where the police station is?

Woman: No, I'm sorry. I don't. I'm not from around here.

A. I'm sorry

B. Excuse me

C. Pardon

D. Attention

答案:B

8. Dave: I think I need much money, but my wife does not think so. __________?

Caroline : What do you need" much money" for? Perhaps your wife is a very organic, simple needs person. Have you ever explained what the actual money is for?

A. What shall I do

B. Why does she not agree

C. How could she not like money

D. When she will agree with me

答案:A

9. Speaker A: I'd like to make an appointment with the doctor for tomorrow.

Speaker B: __________. The only time available to him is the day after tomorrow.

A. Unfortunately, he is completely booked

B. Unfortunately, he is totally taken away

C. He is happy to be totally booked

D. The doctor's schedule is unfortunate

答案:A

10. Karen: Hello. Could I speak to Justin, Please?

Justin : __________.

A. Yes, you could.

B. Speaking.

C. Who are you?

D. Speak, Please.

答案:B

1 2 3

分享到: 编辑:芦淼

绑定手机号

应《中华人民共和国网络安全法》加强实名认证机制要求,同时为更加全面的体验产品服务,烦请您绑定手机号.

预约成功

本直播为付费学员的直播课节

请您购买课程后再预约

环球网校移动课堂APP 直播、听课。职达未来!

安卓版

下载

iPhone版

下载
环球小过-环球网校官方微信服务平台

刷题看课 APP下载

免费直播 一键购课

代报名等人工服务

返回顶部