当前位置: 首页 > 成人英语三级 > 成人英语三级考试题库 > 成人英语三级模拟试题 > 2018年成人英语三级考试模拟试卷及答案(1)

2018年成人英语三级考试模拟试卷及答案(1)

发布时间:2018年09月24日 08:32:00 来源:环球网校 点击量:

成人英语三级报名、考试、查分时间 免费短信提醒

地区

获取验证 立即预约

请填写图片验证码后获取短信验证码

看不清楚,换张图片

免费获取短信验证码

【摘要】没有天生的王者,只是骨子里那股不服输的劲儿,引导我一步步走向成功。这是一位成考生的座右铭,学习贵在坚持,今日小编准备了新资料:2018年成人英语三级考试模拟试卷及答案(1)。

2018年成人英语三级考试模拟试卷及答案(1),点击查看【汇总】2018年下半年成人英语三级提分试卷-完成对话【更多成人学位英语】免费资料,请至文章底部免费下载。

一、完成对话

1.Gene: Shall I open this window?

Jodie: ______

A.No, please do. B.I'd rather you didn't.

C.Please open this window. D.I'd rather you hadn't done it.

答案:B

2.Louise: Will 100 dollars be enough?

Jack: Another 50 ______.

A. will do B. is fine C. will D. needs

答案:A

3.Lance:Mary doesn't look well.

Lee:______

A.Yes, she doesn't. B.Yes, she isn't.

C.No, she doesn't. D.No, she isn't.

答案:C

4.Tammy: Someone is at the doctor.

Richard: ______

A.Who is he? B.Who's it?

C.Who he is? D.Who it is?

答案:B

5.Nancy: May I see your driving license and vehicle registration card, please?

Dick: ______

A. Sorry, I forgot to bring my homework.

B. Sure. Here is my business card.

C. Good. Did I do anything wrong?

D. Yes. But I don't think I am a good student.

答案:C

6.Nora: How long has this bookshop been in business?

Michel: ______1982.

A. After B. In C. From D. Since

答案:D

7.Mario: Your beloved teacher has arrived here, Nina.

Nina: I______ she ______ until tomorrow.

A. think; isn't coming B. thought; wasn't coming

C. didn't think; was coming D. didn't think; is coming

答案:B

8.Maria: Do you think you will get a pay rise next year?

Leo: ______

A. I hope so. B. I'm afraid so.

C. I believe not so. D. I hope not so.

答案:A

9.Rock: ______

Sharon: Very well, and the experiment is nearly finished.

A. How are you?

B. How is the experiment?

C. How are you getting on with the experiment?

D. What do you think of the experiment?

答案:C

10.Roy: ______ It 's getting late.

Ellen: Must you go soon?

A. Oh, it's already ten o'clock. B. It's raining.

C. It's dark outside. D. Shall I stay here a bit longer?

答案:A

1 2 3 4 5 6 7

分享到: 编辑:芦淼

绑定手机号

应《中华人民共和国网络安全法》加强实名认证机制要求,同时为更加全面的体验产品服务,烦请您绑定手机号.

预约成功

本直播为付费学员的直播课节

请您购买课程后再预约

环球网校移动课堂APP 直播、听课。职达未来!

安卓版

下载

iPhone版

下载
环球小过-环球网校官方微信服务平台

刷题看课 APP下载

免费直播 一键购课

代报名等人工服务

返回顶部