成人英语三级 选课中心 APP下载
当前位置: 首页 > 成人英语三级 > 成人英语三级考试题库 > 成人英语三级模拟试题 > 学士学位英语考试词汇练习及答案十二

学士学位英语考试词汇练习及答案十二

考试动态短信提醒

成人英语三级报名、考试、查分时间、免费短信提醒

地区

点击获取验证 立即预约

请输入下面的图形验证码

提交验证

发布时间:2019年12月03日 09:21:23 来源:环球网校 点击量:

【摘要】态度决定一切高度,成人英语三级考试本身不难,只要大家认真复习,通过考试其实很简单,下面我们练习学士学位英语考试词汇练习及答案十二。

相关推荐:学士学位英语考试词汇练习及答案汇总

学士学位英语考试词汇练习及答案十二

1. The teacher’s lecture on American history was three hours long, and Mary felt very _____.

A. upset B. bored C. disturbed D. neglected

答案. B 关于美国历史,这个教师讲了有三个小时长,这让Mary 感到非常讨厌。upset 难过的,不安的; bored 令(人)厌烦; disturbed 打扰,扰乱,弄乱; neglected 忽视,忽略。

2. Her mind was so _____ by the disease that she could not remember what she had done.

A. acted B. influenced C. effected D. affected

答案. D influenced (正面的)影响; effected (正面的) 影响; affected (坏的)影响;

3. Every boy and girl _____ not to swim in the lake, for it is polluted.

A. has been warned B. have been warned

C. has warned D. have warned

答案. A 每个男孩儿和女孩儿被警示不准去那个湖里游泳,因为这个湖被污染了。以every开头,谓语动词用单数。

4. She heard a terrible noise, _____ brought her heart into her mouth.

A. it B. this C. which D. that

答案. C 她听到一阵可怕的声音,这让她心都提到噪子眼儿了。这是一个非限制性定语从句,定的是前面的一句话,这种情况下用which来引导。

5. Why can’t you do this small _____ for me? I’ve helped you often enough in the past.

A. command B. demand C. effort D. favor

答案. D to do a favour for sb 或to do sb a favour 帮某人个忙; 句子中do this small favour for me 意思是: 帮我一个小忙。

6. _____ he often forgot their wedding anniversary greatly annoyed his wife.

A. All B. What C. Which D. That

答案. D 这是一个头重脚轻的主语从句,wedding anniversary 结婚纪念日。

7. You screamed in your sleep last night. You _____ a terrible dream.

A. must have had B. must have

C. must had had D. must have been

答案. A 你一定是做了个恶梦了,用完成时态。

8. However much _____, it will be worth the money.

A. the dictionary costs B. costs the dictionary

C. the dictionary will cost D. does the dictionary cost

答案. A 这道题考时态,考语序,However much the dictionary costs:不管这本词典花多少钱。

9. I don’t care _____ or not she will apologize to me.

A. if B. whether C. what D. which

答案. B 我并不在意她是否给我道歉;whether or not “是否”,固定搭配用法。

10. One of my brother’s many faults is that he never _____ anything very long.

A. decides on B. sticks to

C. goes over D. makes up

答案. B stick to 坚持;我弟弟的缺点之一就是什么事儿都不能坚持太久。

11. The departure of the train will be _____ for half an hour.

A. cancelled B. delayed C. postponed D. set off

答案. B cancel 取消,撤消; set off 出发,动身; postpone 延迟,推迟; delayed 延迟,耽误。

12. But for his sister’s help, I _____ the work.

A. did not finish B. will not finish

C. could not finish D. would not have finished

答案. D 当时要不是他姐姐的帮助,我就不能完成那项工作。

13. Emphasis is laid on the necessity that all the objectives to be attained _____ into account before starting a new project.

A. be taken B. should take

C. would be taken D. have to be taken

答案. A 选项A中的should省略,这句话是说:在开始一个新的项目之前,应考虑把重点放在将要实现的所有目标的必要性上。

14. Sixty per cent of television viewers chose her as their _____ actress.

A. fortunate B. preferred C. favourite D. preferable

答案. C favourite 受欢迎的,这句话的意思是:百分之六十的观众选择她为最受欢迎的演员。

15. Judges must be independent _____ political pressure.

A. to B. of C. under D. on

答案. B 法官一定不能受政治压力的影响; be independent of 不受…影响。

16. I looked everywhere for some cooking oil, but I could only find ____. 58英语学习网,简单学英语

A. a little B. little C. a few D. few

答案. A cooking oil 是不可数名词,另外根据境可知:这个句子又表示肯定的含义,(若选C则表示否定含义,即一点也没有找到)所以选择A选项。

17. Al’s doctor insists _____ for a few days.

A. that he is resting B. him to rest

C. his resting D. that he rest

答案. D Al 的医生坚持要他休息了些日子; insist 后面用虚拟语气,should可省略。

18. There wasn’t much snow last winter so people couldn’t go ____ except in the mountains.

A. skiing B. skied C. to ski D. having skied

答案. A go skiing 去划雪; 类似的还有: go shopping 去购物; go swimming 去游泳; go boating 去划船。

19. You’ve got to be on top _____ to do well in a competition like that.

A. condition B. form C. shape D. training 58en

答案. B 固定搭配用法:to be on top form 处于最佳状态。

20. Your behavior was shocking. You should be ashamed _____ yourself.

A. of B. at C. to D. on

答案. A 你的行为令人感到震惊,你应当为此感到羞愧; be ashamed of … 为…感到羞愧。

备考2020年成人英语三级考试的考生,为避免错过考试报名,建议您 免费预约短信提醒服务,届时会有短信提醒。更多成人英语三级其他题型答题技巧、备考指导、复习精华资料,点击下方按钮,免费下载!

分享到: 编辑:秦艳

环球网校移动课堂APP 直播、听课。职达未来!

安卓版

下载

iPhone版

下载
环球小过-环球网校官方微信服务平台

刷题看课 APP下载

免费直播 一键购课

代报名等人工服务

返回顶部