公共英语 选课中心 APP下载
当前位置: 首页 > 公共英语 > 公共英语备考资料 > 2019年下半年公共英语三级考试模拟试题阅读C

2019年下半年公共英语三级考试模拟试题阅读C

考试动态短信提醒

公共英语报名、考试、查分时间、免费短信提醒

地区

点击获取验证 立即预约

请输入下面的图形验证码

提交验证

发布时间:2019年07月10日 09:10:55 来源:环球网校 点击量:

【摘要】小编给大家带来2019年下半年公共英语三级考试模拟试题阅读C,希望对大家有所帮助。

阅读模拟试题:

A former town hall worker made legal history last week when she was awarded 67,000 pounds for stress brought on by her work.The ruling made Beverley Lancaster the first person to get their employer to accept legal responsibility for stress-related personal injury in a British court.It is likely to start a flood of other worker’s claims;Mrs.Lancaster’s union already has 7,000 stress-related cases on its books.

The 44-year-old mother of two started a legal case against Birmingham City Council after falling ill while working as a troubleshooter in a neighborhood housing office.Dealing with rude and abusive members of the public pushed her into periods of gloom and she suffered anxiety,Birmingham county court heard.Mrs.Lancaster joined the council at 16,working her way up from junior clerk to senior draughtswoman.Her problems began when she was promoted to housing officer in Sutton Oldfield."With no continuity,a constant high workload and little clerical support,I found it difficult to switch from one problem or situation to another,"she said."My concentration swung and I suffered sleepless nights.It made me feel like I was in a hole with no key to open the door.I would break down in tears.I was being in paperwork and at times my mind would just go blank."

In awarding compensation of 67,491 pounds,assistant recorder Frances Kirkham said she understood the position of troubleshooter was very different from Mrs.Lancaster’s precious job.She rejected claims from the council that Mrs.Lancaster would be able to go back to her former profession,saying she accepted that the possibility of future work would be less capacity.

After the hearing Mrs.Lancaster said she was relieved and pleased.She added,"I hope this will act as a warning to employers.Everything I did was right.The council made promises to me and they failed me.I felt isolated,let down,that I was not good enough,not wanted."The payout,the first of its kind to be decided in a county court,covers loss of wages and future loss of earnings.

A spokesman for Birmingham City Council said action had been taken by the authority to review its staff and management procedures.

1、It can be inferred that ______.

A.Mr Lancaster will find a better paid job in the future

B.the job of draughtswoman is very demanding

C.the court may hear more stress-related cases

D.the job of housing officer causes mental injuries

参考答案:C

参考解析:推理判断题。第一段中提到兰开斯特夫人是第一个因巨大的工作压力而拿到补偿金的人,接着作者指出it’s likely to start a flood of other workers'claims,所以法庭会接触到更多的关于工作压力造成精神创伤的案件。所以答案为C。

2、Mrs.Beverley Lancaster was awarded 67,000 pounds for ______.

A.illness caused by her job

B.her successful and good luck

C.the courage she showed in court

D.the amount of work she did

参考答案:A

参考解析:细节题。根据第一段第一句可知兰开斯特夫人由于工作带给她的巨大压力而获得67,000英镑作为补偿。所以答案为A。

3、Mrs.Beverley Lancaster took legal action against the city council because ______.

A.it refused to award her for her job

B.she had to deal with rude members of the council

C.it was responsible for her problems

D.it denied her any clerical support

参考答案:C

参考解析:细节题。根据第一段第二句可知因为工作造成的人身伤害,雇主应该承担相应的法律责任。因此,兰开斯特夫人控告城市委员会的原因是其应该对她的问题负责任。所以答案为C。

4、The Lancaster case shows that employees have the right to get compensation if they ______.

A.are given work that they are unable to do

B.suffer mental injury caused by their work

C.are forced to do work that they don’t like

D.feel isolated,let down and extremely anxious

参考答案:B

参考解析:推理判断题。兰开斯特夫人因工作造成巨大的精神压力,最终获得精神补偿。由此可知,每一位雇员在因工作遭受精神伤害的时候都有权利获得补偿。所以答案为B。

5、If Birmingham City Gouncil plans to move an employee to a new job,it will definitely make sure that ______.

A.there is continuity between the two jobs

B.no complaints from the employee occur

C.the amount of work is reduced for the new job

D.the employee is prepared for any mental problems

参考答案:A

参考解析:推理判断题。根据第二段第五句...with no continual,a constant high workload and little clerical support...”,第三段第一句...Frances Kirkham said she understood the position of troubleshooter was different from Mrs.Lancaster’s precious job.可知因为前后两份工作截然不同,给兰开斯特夫人带来了巨大的精神压力,所以如果伯明翰委员会打算调换员工的工作,必须确保两份工作的衔接性。所以答案为A。

分享到: 编辑:纪文凯

环球网校移动课堂APP 直播、听课。职达未来!

安卓版

下载

iPhone版

下载
环球小过-环球网校官方微信服务平台

刷题看课 APP下载

免费直播 一键购课

代报名等人工服务

返回顶部