成人英语三级 选课中心 APP下载
当前位置: 首页 > 成人英语三级 > 成人英语三级考试题库 > 成人英语三级模拟试题 > 2019年成人英语三级考试模拟试题和答案二

2019年成人英语三级考试模拟试题和答案二

考试动态短信提醒

成人英语三级报名、考试、查分时间、免费短信提醒

地区

点击获取验证 立即预约

请输入下面的图形验证码

提交验证

发布时间:2019年09月30日 09:37:09 来源:环球网校 点击量:

【摘要】成人英语三级的考试技巧是要自己去发现和总结的,所以平时不能少了练习!下面环球网校小编整理了2019成人英语三级模拟试题和答案,帮助考生提升答题能力!

2019成人英语三级考试模拟试题及答案二

(1) They lives ______ the other side of the road.

A. in

B. on

C. for

D. by

答案:B

(2) Just think Ann got the house _______ all by herself!

A. paint

B. be painted

C. to paint

D. painted

答案:D

(3) _______ that we were late,we started to run.

A. Know

B. To know

C. Knowing

D. Being known

答案:C

(4) He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.

A. won‘t go

B. not go

C. not to go

D. didn’t go

答案:B

(5) Nothing could stop _______.

A. him come

B. that the came

C. him from coming

D. him to come

答案:C

(6) The problem of pollution in this city is more serious than ______ in other cities.

A. that

B. it

C. this

D. those

答案:A

(7) Coal ________ electricity very often.

A. is used to producing

B. is used to produce

C. used to produce

D. used to producing

答案:B

(8) A few years later,I found my hometown completely _______.

A. changed

B. changing

C. to be changed

D. to change

答案:A

(9) ________,I would have gone to see him.

A. Have I had time

B. Had I time

C. Had I had time

D. would I have had

答案:C

(10) Since the road is wet this morning,last night _______.

A. it must be raining

B. it must rain

C. it must have rained

D. it must have been rained

答案:C

(11) The harder he studies, _______.

A. he‘ll make great progress

B. the greater progress he’ll make

C. he‘ll make greater progress

D. the greater he’ll make progress

答案:B

(12) The meeting _______.

A. is to put off

B. is going to put off

C. is to be put off

D. will put off

答案:C

(13) This book is for students ______ native language is not English.

A. of whom

B. that

C. which

D. whose

答案:D

(14) Nobody knew _______ there.

A. how long time I had been

B. how long had I been

C. how long time had I been

D. how long I had been

答案:D

(15) You may not go out _______ your work is done.

A. before

B. until

C. where

D. as

答案:B

(16) It is her cleverness ______ makes it difficult for her work with others.

A. that

B. who

C. which

D. what

答案:A

(17) Today’s weather isn’t as cold as it was yesterday,________?

A. wasn‘t

B. is it

C. was it

D. isn’t it

答案:B

(18) I think I’ll wait until the mail _______.

A. should come

B. is coming

C. comes

D. will come

答案:C

(19) Don’t call me at the office it’s absolutely necessary.

A. except

B. unless

C. since

D. if

答案:B

(20) The number of students in our school ________.

A. increased

B. is increased

C. has increased

D. are increased

答案:C

2019年成人英语三级考试即将到来,为避免错过考试,考生可 免费预约短信提醒服务,届时环球网校会短信通知您参加考试!

文末福利:好资料不嫌多!以上仅仅是部分2019成人英语三级提分练习题和答案!更多成人英语三级精华备考资料、模拟试题、冲刺资料,点击下方按钮,免费获取吧!

分享到: 编辑:秦艳

环球网校移动课堂APP 直播、听课。职达未来!

安卓版

下载

iPhone版

下载
环球小过-环球网校官方微信服务平台

刷题看课 APP下载

免费直播 一键购课

代报名等人工服务

返回顶部