A recent study demonstrated how powerful a few words can be: Forty competitive tennis players were shown digital images of balls coming their way. Just before each ball appeared,the players saw or heard comments like "Good shot" or "Bad shot". The reaction times of players hearing negative remarks were measurably slower. And these were athletes who trained frequently to play a consistent game and not make unforced errors.
What is the explanation? Negative feedback weakens anyone s belief in his or her ability to succeed. But if you can hold on to a winning attitude, you' 11 make a greater effort and also create positive drive. Confident people inspire others; opportunities seem to come their way more often. They tend to succeed.
Learn the importance of giving yourself pep talks, and keep the voice in your head positive. The best athletes' success is rarely due to raw talent alone. It' s because they' re simply better prepared. They stay focused, they' re willing to work as hard as they need to, and they keep the positive voice in their heads switched on.
Perhaps the most important aspect of being your own coach is to do what any outside adviser—or a good parent,for that matter—would preach:practice,practice,practice. Avoid individuals who suck your energy and diminish your confidence. Hang out with the people who see you at your best,and remind you about it every so often. Pessimists drag you down, as do critics. If there J s one winning behavior that people building confidence should model, it' s the willingness to get back into the game after a setback. Don' t nurse your wounds.
There are, however, important warnings. Panicking can compound a small misstep by causing you to lose your head and forget to think clearly. If you suffer a terrible loss, give yourself time to absorb the blow. Don' t deny the hurt or try to solve the problem immediately. Gather your support system around you and simply get nurtured. Sitting around and thinking about your loss is the worst thing you can do to solve your problem.
1. We learn from the first paragraph that .
[A] excellent performance often goes with well-trained players
[B] excellent performance often goes with positive comments
[C] high-tech methods help players avoid unforced errors
[D] high-tech methods increase players' competitiveness
2. People who want to succeed should first imagine themselves to be .
[A] an observer
[B] an inspirer
[C] a creator
[D] a winner
3. The phrase "pep talks” in paragraph 3 means "talks" which .
[A] encourage people
[B] entertain people
[C] impress people
[D] interest people
4. The writer thinks that you should keep company with those who .
[A] point out your mistakes
[B] tolerate your weaknesses
[C ] emphasize your strengths
[D] understand your complaints
5. In the face of a severe loss, the best thing you can do is to .
[A ] deny the hurt
[A] try to forget it
[B] solve it at once
[C] accept it calmly
1. B [解析】推理判断题。由第一段倒数第二句"The reaction times of players hearing negative remarks
were measurably slower."可知，差评导致表现不佳，由此可推断好评带来优异表现。故本题应 选B。
2. D 【解析】 事实细节题。由第二段第二句“But if you can hold on to a winning attitude, you' 11 make a
greater effort and also create positive drive."可知,坚持赢的态度，即把自己想象成一个赢家，这样 才会加倍努力进而获得成功。故本题应选D。
3. A [解析】 词语理解题。由第三段第一句“Learn the importance of giving yourself pep talks, and keep
the voice in your head positive.”可知，要保证自己心中的声音是积极的，即可推断出要学会自我 激励。pep talks意为“激励性话语”。故本题应选A。
4. C 【解析】 推理判断题。由第四段第三句“Hang out with the people who see you at your best, and re
mind you about it every so often.”可知，建议多和强调你实力的人相处。故本题应选Co
5. D 【解析】 事实细节题。由最后一段第三、四句Tf you suffer a terrible loss, give yourself time to ab
sorb the blow. Don，t deny the hurt or try to solve the problem immediately."可知，面临惨败时,最佳 处理方式应是冷静接受它。故本题应选Do