当前位置: 首页 > 公共英语 > 公共英语考试题库 > 公共英语模拟试题 > 2020年9月公共英语三级阅读理解考前模拟题第八篇

2020年9月公共英语三级阅读理解考前模拟题第八篇

发布时间:2020年09月25日 11:22:24 来源:环球网校 点击量:

公共英语报名、考试、查分时间 免费短信提醒

地区

获取验证 立即预约

请填写图片验证码后获取短信验证码

看不清楚,换张图片

免费获取短信验证码

【摘要】2020年公共英语考试正在备考中,环球网校编辑为考生发布“2020年9月公共英语三级阅读理解考前模拟题第八篇”的内容,2020年下半年公共英语等级考试即将开始,考生要认真备考哦。2020年9月公共英语三级阅读理解考前模拟题具体内容如下:

编辑推荐:2020年公共英语三级阅读理解考前模拟题汇总

To most of us,school means classes,teachers,schedules,grades,and tests.But for the children at Sudbury Valley School in Massachusetts,school is very different.

Firstly,there are no lessons.All the children,aged between 4 and 19,do whatever they want.There are no teachers—only “staff members”.The idea behind this is that you do not need to make children learn,because children want to learn anyway.“You do not need to say to a three year­old,‘Go explore your environment.'You can't stop them!” says Daniel Greenberg,a founder of the school.“But if you make children do what you want all day,they will lose all taste for learning.”

At Sudbury Valley School,you will permit children to talk,read,paint,cook,work on computers,study French,play the piano,climb trees or just run around.Two boys spent three years just fishing!

The other way that Sudbury Valley School is different is that the children can decide the rules.Every week,there is a school meeting where both children and staff have one vote each—even the four­year­olds.They decide the school rules,how to spend the school budget,and even which staff they want and do not want any more.

When the school first opened in 1968,people said it would never work.But today,the school has 200 students,and 80%of its students go on to college. Even the two boys who went fishing all the time have successful careers today.One of them is a musician and the other is a computer scientist.

1:What is the main topic of the article?

A.An unusual school.

B.Children's hobbies.

C.A school without rules.

D.Education in the US.

2:What does the school believe?

A.Teachers cannot teach children Well.

B.Children learn best when they do what they want to do.

C.Learning is for adults—children should only play.

D.Children should only learn about one thing at a time.

3:What does Daniel Greenberg say about three­year­olds?

A.They love learning.

B.They are very naughty.

C.They want to be outside all the time.

D.They are too young to learn anything.

4:Who has the most power in the school meetings?

A.The older children have more power than the younger children.

B.A child has more power than an adult.

C.The younger children have more power than the older children.

D.Everybody has equal power.

参考答案及解析

1:答案 A [ 主旨大意题。文章主要介绍了Sudbury Valley School不同寻常的地方:学生不用上课,不用做作业,可以随心所欲干自己想干的事,可以参与学校制度的制定。这样的学校的确少见。]

2:答案 B [ 推理判断题。从第二段可知,被动学习只会让学生失去兴趣,让学生做自己想做的事他们才会学得最好。]

3:答案 A [细节理解题。Daniel Greenberg的话是对“you do not need to make children learn, because children want to learn anyway”的进一步说明,由此可知A正确。]

4:答案 D [ 细节理解题。从倒数第二段第二句可知D正确。]

更多试题可供免费下载

2020年下半年公共英语准考证打印正在进行中,考生请安心备考,环球网校为考生提供 免费预约短信提醒功能,考前会提醒您考试时间!请及时预约。

以上内容为2020年公共英语三级阅读理解考前练习题第八篇,大家在准备下半年公共英语考试的时候,如果需要备考指南及考试资料、模拟试题等,可以点击下方按钮免费下载。

分享到: 编辑:张佳佳

绑定手机号

应《中华人民共和国网络安全法》加强实名认证机制要求,同时为更加全面的体验产品服务,烦请您绑定手机号.

预约成功

本直播为付费学员的直播课节

请您购买课程后再预约

环球网校移动课堂APP 直播、听课。职达未来!

安卓版

下载

iPhone版

下载
环球小过-环球网校官方微信服务平台

刷题看课 APP下载

免费直播 一键购课

代报名等人工服务

返回顶部